onsdag 31. mai 2017

Pop-art Andy Warhol style

Her er meg selv som Pop art: Brukte photoshop (mer informasjon kommer kasnkje senere)

Tegning av meg selv

JEg har forstått at jeg er litt seint ute, men jeg glemte det faktisk. Men jeg håper du min lærer kan tilgi meg og se på resultatet alikavell og gi en vurderinge Her er bildet Jeg er veldig stolt av resultatet. Jeg vagte å fokusere mest på detaljer i øyene og munen, siden disse stedene er der folk legger først merke til, så fokuserte jeg ganske mye på nesen og ørene, for ofte er det det man ser på etter øyne og munnen. Så lagde jeg resten av hude og noe mindre detaljer enn øyne og de andre nevnte, men forsatt liten detalje. Til slutt var det håret og skjorta, jeg ville at disse to skulle være simple siden det er her folk legger sist mereke på, jeg er passe fornøyd med håret, men skulle det blitt så mye bedre måtte jeg nokk brukt 2 uker til. men skjorta ser bra ut syntes jeg, her ville jeg ikke lage noe mer detaljer, jeg prøvde, men det så bedre ut i simpelheten. Grønnheten av bakrund valgte jeg for det er det som beskriver meg mest, grønn, jeg er veldig glad i fin natur (nyromantikken), også passet fargen best.

tirsdag 16. mai 2017

Lignegjøre et bilde (copy pic)

(hei, det er meg her. Jeg vil bare si at formatet til bildet er feil, så hvis du skal se bildet, trykk på det.) Dette er to bilder jeg lagde på skolen i feil format for bloggen. Men jeg bryr meg erlig talt ikke mye om akkuratt det, jeg fant det litt morrsomt. Personen på bildet er karl, og det var selveste meg som tokk disse perfekte bildene. Vi fikk en oppgave av Stalin her på skolen, oppgaven var at vi skulle kopiere to bilder https://fronter.com/ostfoldvgs/links/files.phtml/1095153061$674260096$/Fagarkiv/Foto/Kopier+bilde_09-11.05.17/Alaska_Agnete+Brun.jpg https://fronter.com/ostfoldvgs/links/files.phtml/1095153061$674260096$/Fagarkiv/Foto/Kopier+bilde_09-11.05.17/Nick+Cave_Anton+Corbijn.jpg Du forstår sikkert hvilket bilde som tilhører hva. Men jeg å Karl fant ut at vi skulle danne et lag for å fullføre denne oppgaven, det vi så gjorde var å valgte to bilder, vi tokk begge de samme bildene (http://rotogorden.blogspot.no/ hanns blogg). Vi sturderte bildene litt før vi printet de ut og begynte å ta det mørke bildene i fotostudioet. vi rigget et lys nester rett over personen, et hardt lys på svak lys styrke. Etter den ene personen hadde tatt bilde rotet han/henne til så den andre måtte sette opp på nytt for å selv forsåke å få et eget resultat og ikke et likt bilde bare med en annnen person. Etter en liten Eureka om bilde mitt i studioet skyntet vi oss ut for å rekke å ta neste bilde. Vi lette lenge etter hvor murveggen traff en hvit vegg, men det nermeste dette vi fant var en metall dør mot en mur vegg. vi tittet på bilde for å samenligne og deretter tokk hvert vårt bilde. Så løp vi nesten tilbake for vi skulle levere den dagen. Heldigvis kunne vi vente med å levere til neste gang, siden vår lærer Stalin (stian) lot oss gjøre så. #kommunist

onsdag 3. mai 2017

skygge bilde

Dette er instagram arbeidet vi hadde. Desverre klarte jeg ikke å legge den ut på Instagram og timen er nå snart over. Kopposisjonen i bildet er ganske så bra. Jeg satt meg ned på huk for å ta flagstang bilde. linjen går inn i bildet til flaggstangen. De andre bildene var også tenkt på før jeg tokk de.